Betingelser

Betaling
Webshoppen modtager betaling med kort via Stripe.

Levering
Markørerne sendes som standard som ikke-sporbart brev med PostNord, som lover levering indenfor 5 hverdage. Et evt. bortkommet brev erstattes ikke.

Hvis du ønsker at få sendt en vare som sporbar pakke, så tilføjer du produktet "Sporbar pakke med PostNord" i hovedmenuen. Tilføj gerne mobilnummer checkout, da PostNord bruger mail og/eller mobilnummer til at underrette dig om pakkens førløb. Da sendes pakken til et posthus eller en pakkeboks, og du vil kunne afhente din vare efter 2-4 dage efter afsendelse.

Du er selv ansvarlig for at afhente din pakke indenfor PostNords tidsfrist. Sker dette ikke vil pakken blive tilbageleveret og du står selv for evt. nye leveringsomkostninger. Send en mail til triknitty@gmail.com for at aftale ny levering. Sender du ikke en mail med info om ny levering, vil beløbet for dit køb blive overført til den konto der blev brugt ved betaling, ekskl. fragt.

Returnering
Der gives 14 dages returret på varer købt i webshoppen, fra den dag varen er modtaget. Du står selv for forsendelsesomkostninger. Send en mail til triknitty@gmail.com med besked om at du ønsker at returnere varen, samt navn og ordrenummer. Når varen er modtaget i god stand, tilbagebetaler jeg beløbet til den konto der er blevet brugt ved betaling, ekskl. fragt.